Nieuws

RSS
Delfts blauw?
21 oktober 2010 - 14:30u

Afbeelding nieuws Delfts blauw?Ken jij Delft voornamelijk als de stad van het Delfts Blauw? Daar komt dan binnenkort verandering in! Op 8 december a.s. opent Dirk van den Broek zijn nieuwste Dirk-filiaal te Delft en kleurt de stad hiermee rood.

 

Dirk biedt een breed en kwalitatief hoogwaardig assortiment van A-merken, eigen merk en alternatieven tegen de laagste prijs. We noemen onszelf niet voor niets kwaliteitsdiscounter.

 

Wat zoeken wij?

De medewerkers maken het verschil binnen onze organisatie en we zijn dan ook op zoek naar enthousiaste collega’s voor ons filiaal te Delft.

 

Klik hier voor onze actuele vacatures

 

Wat bieden wij?

Je kunt bij ons rekenen op een prettige werksfeer met leuke collega’s, daarnaast kennen wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Voor medewerkers met talent hebben wij studie- en doorgroeimogelijkheden.

 

Wil jij ons team komen versterken en ben je op korte termijn beschikbaar?

Reageer dan online via Superjob op een van de vacatures. De 1e wervingsdag vindt plaats op zaterdag 30 oktober a.s.

 

Logo Superjob.nl
Dirx Beste Winkel in Categorie Drogist   Alphen aan den Rijn - Dirx Drogist heeft in de ‘ING Retail Jaarprijs Publieksprijs 2010 Beste Winkelketen’ de eerste plaats behaald in de categorie ‘Drogist’. Daarmee sleept Dirx al de derde grote prijs in de wacht dit jaar. Eerder kroonden consumenten in het jaarlijkse GfK-onderzoek Dirx al tot Beste Drogisterij. In mei van dit jaar bleek in het grootschalige prijsonderzoek van de Consumentenbond dat Dirx verreweg de voordeligste drogist van het land is.   “Vanzelfsprekend zijn we blij en trots tegelijk. Alle lof komt onze medewerkers toe, die dag in dag uit op de winkelvloer en in de ondersteuning het beste van zichzelf geven om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn met een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, aantrekkelijke aanbiedingen en bovenal deskundig en persoonlijk advies”, aldus algemeen manager Mark Schipper in een eerste reactie.   Het juryrapport van de ING Retail Jaarprijs laat geen onduidelijkheid bestaan over wie de eer in de categorie Drogist te beurt moest vallen: “Zowel op assortiment, prijs, service en personeel wordt Dirx drogist het beste beoordeeld”. Met dit prachtige resultaat laat Dirx de concurrenten Etos, De Tuinen, Kruidvat en DA, die ook waren genomineerd, ver achter zich. “Wij tonen met deze bekroning opnieuw aan, dat het bieden van de laagste prijs prima samen kan gaan met uitstekende service. Een meer dan prachtig eindresultaat dus.”   Na de verkiezing afgelopen voorjaar tot ‘Beste drogist van Nederland 2010’ in het GfK consumentenonderzoek, gehouden onder duizenden consumenten, en de kwalificatie ‘Goedkoopste drogist van Nederland’ door de Consumentenbond is dit de derde hoofdprijs binnen amper een jaar. Drogisterijmanager Anja Van Duijvenvoorde-Van Rijn van Dirx Katwijk: “Drie van zulke prijzen in een jaar tijd, dat is uiteraard bijzonder. Maar waar wij het meest aan hechten is het feit, dat de bekroningen aan ons zijn toegekend door de consument. Het gaat om onderzoeken waar de consument de winnaar bepaalt.”   Voor Dirx zijn kwaliteit, assortiment, aanbiedingen en de klantvriendelijkheid en deskundigheid van haar medewerkers de belangrijkste wapens in de strijd met de grote ketens. “Opnieuw blijkt nu dus met deze ING Retail Jaarprijs dat we de belofte aan onze klanten dag in dag uit daadwerkelijk waarmaken. We roepen het niet alleen, we bewijzen het ook: DIRX is de beste drogisterij van Nederland.”     Meer informatie over het bedrijf en de vacatures vind je op de website van Dirx Drogisterijen.
die baan pak ik met beide handen aan superjob let’s hyve! Detailresult Logistiek zoekt collega’s en dat zal men weten ook!  Door de groei van onze organisatie en het wijzigen van diverse goederenstromen, is er in sommige regio’s behoefte aan nieuw personeel. Ook de aanstaande vakantieperiode vraagt om nieuwe mensen om vakanties op te vangen. Dit jaar hebben wij aan deze zoektocht een bijzondere draai gegeven.   Allereerst hebben wij aan onze eigen ‘superkrachten’ een presentatie gegeven over onze nieuwe wervingscampagne en wat zij daar voor ons in kunnen betekenen! We hebben laten onderzoeken hoe de meeste mensen bij ons in dienst gekomen zijn. Dit blijkt toch simpelweg via de bekende vrienden en kennissen te gebeuren. Onze eigen medewerkers zijn wat dat betreft een wandelende reclame voor ons bedrijf en daar maken we graag gebruik van! We hebben onze eigen medewerkers verzocht om hun netwerk in te duiken en eens rond te kijken wie zij aan zouden kunnen bevelen om bij ons te komen werken.   Hyves  Een belangrijk netwerk is natuurlijk Hyves, daar gebeurt het. Wij hebben onze medewerkers gevraagd lid te worden van onze hyves, http://superjob.hyves.nl/ en hun vrienden uit te nodigen dit ook lid doen. Ook kunnen de collega’s vacatures op hun eigen hyves plaatsen en vrienden uit hun netwerk hierop attenderen. Hier krijgen ze uiteraard een beloning voor. Zo houden we wekelijks bij wie de meeste mensen aanbrengt en kunnen onze medewerkers hiermee een bioscoopbon, boncadeau of waardebon van de organisatie winnen! Wordt iemand aangenomen die jij hebt voorgesteld? Dan ontvang je ook nog eens 20 euro netto!    Graffiti en bluetooth-bommen  Om de aandacht op onze website en campagne te vestigen, zijn we ook nog eens heel brutaal met graffiti aan de gang gegaan. Reversed graffiti dan natuurlijk. Zeer milieuvriendelijk en niet strafbaar. Met een hogedrukspuit en een mal met ons logo, spuiten we op strategische plekken het vuil van de straat af, zodat ons logo duidelijk leesbaar achterblijft. Strategische plekken zijn bijvoorbeeld de stoepen van scholen, in winkelcentra en natuurlijk ook bij de concurrent op de stoep! Tijdens dit soort acties wordt er een bluetooth-bom ingezet, zodat iedereen die op dat moment in de buurt is met een mobiel, van ons een sms ontvangt met een nummer waar ze een gratis sms naar kunnen sturen voor meer informatie. Ze worden dan direct teruggebeld om een afspraak in te plannen voor een sollicitatie-gesprek. Bij het ter perse gaan van dit blad waren er 609 mensen lid van de nieuwe hyves. De acties waarbij wekelijks bonnen gewonnen kunnen worden, zijn net begonnen. Doe jij al mee? Ben jij al lid van de hyves? Help ons om nieuwe medewerkers te vinden en ontvang zelf een extra zakcentje of leuke cadeaubon. Join the club!   

Vacature zoeken

Plaats of postcode Straal
Uren per week
Opleidingsniveau
Bedrijf
Functiegroep
Toon resultaat
Gevonden vacatures:
Gerelateerde vacatures: