Nieuws

RSS
Detailresult Services ICT erkend als leerbedrijf
21 december 2010 - 10:00u

Wat houdt dat in?
Voor het begeleiden van stagiaires en afstudeerders, moet je als bedrijf aankwalitatieve eisen voldoen. Deze eisen worden vastgesteld binnen het onderwijsen getoetst bij de bedrijven door ECABO . In oktober is ECABO bij ICT op bezoekgeweest en heeft geconstateerd dat wij aan alle eisen voor een goed leerbedrijfvoldoen. Onze certificering is twee jaar geldig.

 

Wat betekent dit?
Bij de afdeling ICT zijn wij gecertificeerd voor het begeleiden van stagiairsdie een secretariële- of ICT beheerder opleiding volgen. Wij zijn een door ECABOerkend leerbedrijf!

 

Wat zijn de mogelijkheden?
Ken jij iemand die een stageplek of afstudeermogelijkheid zoekt, dan kunnen wijhelpen.
Natuurlijk zijn we blij met mensen die via jou ons bedrijf al kennen.
Wil je weten of er mogelijkheden zijn voor jou of bekenden, stuur dan een mailnaar:
margobos@detailresult.nl

Dirx Beste Winkel in Categorie Drogist   Alphen aan den Rijn - Dirx Drogist heeft in de ‘ING Retail Jaarprijs Publieksprijs 2010 Beste Winkelketen’ de eerste plaats behaald in de categorie ‘Drogist’. Daarmee sleept Dirx al de derde grote prijs in de wacht dit jaar. Eerder kroonden consumenten in het jaarlijkse GfK-onderzoek Dirx al tot Beste Drogisterij. In mei van dit jaar bleek in het grootschalige prijsonderzoek van de Consumentenbond dat Dirx verreweg de voordeligste drogist van het land is.   “Vanzelfsprekend zijn we blij en trots tegelijk. Alle lof komt onze medewerkers toe, die dag in dag uit op de winkelvloer en in de ondersteuning het beste van zichzelf geven om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn met een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, aantrekkelijke aanbiedingen en bovenal deskundig en persoonlijk advies”, aldus algemeen manager Mark Schipper in een eerste reactie.   Het juryrapport van de ING Retail Jaarprijs laat geen onduidelijkheid bestaan over wie de eer in de categorie Drogist te beurt moest vallen: “Zowel op assortiment, prijs, service en personeel wordt Dirx drogist het beste beoordeeld”. Met dit prachtige resultaat laat Dirx de concurrenten Etos, De Tuinen, Kruidvat en DA, die ook waren genomineerd, ver achter zich. “Wij tonen met deze bekroning opnieuw aan, dat het bieden van de laagste prijs prima samen kan gaan met uitstekende service. Een meer dan prachtig eindresultaat dus.”   Na de verkiezing afgelopen voorjaar tot ‘Beste drogist van Nederland 2010’ in het GfK consumentenonderzoek, gehouden onder duizenden consumenten, en de kwalificatie ‘Goedkoopste drogist van Nederland’ door de Consumentenbond is dit de derde hoofdprijs binnen amper een jaar. Drogisterijmanager Anja Van Duijvenvoorde-Van Rijn van Dirx Katwijk: “Drie van zulke prijzen in een jaar tijd, dat is uiteraard bijzonder. Maar waar wij het meest aan hechten is het feit, dat de bekroningen aan ons zijn toegekend door de consument. Het gaat om onderzoeken waar de consument de winnaar bepaalt.”   Voor Dirx zijn kwaliteit, assortiment, aanbiedingen en de klantvriendelijkheid en deskundigheid van haar medewerkers de belangrijkste wapens in de strijd met de grote ketens. “Opnieuw blijkt nu dus met deze ING Retail Jaarprijs dat we de belofte aan onze klanten dag in dag uit daadwerkelijk waarmaken. We roepen het niet alleen, we bewijzen het ook: DIRX is de beste drogisterij van Nederland.”     Meer informatie over het bedrijf en de vacatures vind je op de website van Dirx Drogisterijen.

Vacature zoeken

Plaats of postcode Straal
Uren per week
Opleidingsniveau
Bedrijf
Functiegroep
Toon resultaat
Gevonden vacatures:
Gerelateerde vacatures: