Detailresult Services ICT

Bij de ICT afdeling van Detailresult Services zijn wij verantwoordelijk voor de gehele automatisering binnen de Detailresult Groep.

Wij zijn een dienstverlenende afdeling en onze klanten zijn de supermarkten, slijterijen, drogisterijen, distributiecentra, bakkerijen, tuincentra, slagerijen en kantoren door het hele land. Retail staat voorop en ICT speelt hierin een ondersteunende rol.

 

Wij hebben het beheer van de kantoorautomatisering en het server park uitbesteed aan diverse leveranciers. Zo kunnen wij ons richten op de automatiseringsvraagstukken en het onderhoud van de diverse applicaties waarvoor specialistische -en branchekennis nodig is.

Wij beschikken over een eigen helpdesk die 7 dagen per week van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat bereikbaar is.

 

Vanzelfsprekend volgen we niet alleen de ontwikkelingen in de business en Informatietechnologie. Ook de ontwikkeling van onze eigen medewerkers wordt op de voet gevolgd. We stimuleren de medewerkers zich te blijven ontwikkelen. Detailresult Services biedt met haar uitgebreide opleidingsmogelijkheden en ruime pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden een concurrerend alternatief voor de reguliere ICT-bedrijven.

 

Wil je weten of Detailresult Services ook een aantrekkelijke ICT werkgever voor jou kan zijn? Kijk dan snel bij de ICT-vacatures. Wij zoeken zowel starters als ervaren ICT-ers.

 

Vacature zoeken

Plaats of postcode Straal
Uren per week
Opleidingsniveau
Bedrijf
Functiegroep
Toon resultaat
Gevonden vacatures:
Gerelateerde vacatures: